enzyre

Enzyre

Enzyre is een innovatieve organisatie met baanbrekende technologieën. Zo ontwikkelt het een biochip platform waarmee enzymatische reacties gemeten kunnen worden. 

Lees het verhaal van Enzyre

xeelas

Xeelas

Xeelas is een startup waarin professionals op het gebied van embedded engineering, software ontwikkeling en Business intelligence samenkomen om End to End IoT applicaties te creëren. 

Lees het verhaal van Xeelas

doseer

Online schoonmaken

Doseer.nl is een totaalleverancier in schoonmaakartikelen en facilitaire benodigdheden zowel online als offline.

Lees het verhaal van Doseer.nl

qii

Huren kan makkelijker

Qii uit Arnhem gelooft in een huurmarkt waarbij de behoeften van verhuurders en huurders centraal staan met een sleutelrol voor de makelaar.

Lees het verhaal van Qii

blue-tec

Zuiver water

BLUE-tec uit Renkum ontwikkelt een zeer innovatieve waterzuiveringstechnologie die energiezuiniger is dan de standaard in de markt.

Lees het verhaal van BLUE-tec

Placeholder-30jaar

Energie uit schadelijke gassen

Startup 24/7 Nature Power uit Arnhem heeft een oplossing ontwikkeld waarmee schadelijke gassen kunnen worden afgevangen en daaruit zelfs energie kan worden opgewekt.

Lees het verhaal van 24/7 Nature Power

enliven2

Een effectieve zorgmarkt

De zorgmarkt kent al langere tijd de uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van behandelingen te verbeteren; dit lukt echter onvoldoende. Enliven gaat hier verandering in brengen.

Lees het verhaal van Enliven Media

meppp

Verantwoorde pallets

Michel ten Bok heeft een modulaire, herbruikbare kunststof pallet ontwikkeld, gemaakt uit gerecyclede kunststof, die aan het eind van de levensduur ook volledig gerecycled kan worden.

Lees het verhaal van Mepp

antecy2

Solar fuels

ANTECY, opgericht door Paul O’Connor en Saša Marinić, ontwikkelt een proces voor het concentreren en omzetten van CO2 in brandstoffen en chemicaliën met gebruik van duurzame energie.

Lees het verhaal van Antecy

Placeholder-30jaar

Platform voor platforms

Het internet en de sociale platforms bieden een overload aan informatie en content. Met een nieuw concept willen de ondernemers Bram Scholten en Dragan Cakardic hier verandering in brengen.

Lees het verhaal van Linkhub