Placeholder-transparant

Veluwse innovatieprijs inschrijving tot 15 okt

Innovatiehuis de Diamant is op zoek naar de meest vernieuwende ondernemer van de Noord-Veluwe. Dit in de vorm van een ‘Very Innovative Person (VIP)’ of een onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. Dit is onder andere interessant voor ondernemers uit de gemeenten Elburg, Oldenbroek, Hattem en Heerde (welke deel uitmaken van de Regio Zwolle). 

Meer informatie over de zoektocht op de website en in onderstaande toelichting :

Bent u de 'VIP' die Innovatiehuis de Diamant zoekt? 
De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. 

Bent u of kent u een ondernemer die binnen zijn vakgebied schittert als een diamant? Lees dan de criteria in het wedstrijdreglement, download het inschrijfformulier van de website en mail dit ingevuld voor 15 oktober naar info@dediamantvanmiddennederland.nl. Wilt u uw aanmelding liever mondeling toelichten? Dan nemen we graag contact met u op. Een deskundige jury beoordeelt de aanvragen en selecteert drie nominaties. 

Studenten en innovatie

De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 1 december uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet. Tijdens deze feestelijke avond kunt u zien welke prachtige, vernieuwende en realistische ideeën er leven in de regio. 
Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen immers als geen ander buiten de kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en de glorie van de ‘Willie Wortel Award’. Voor de uitreikingsavond ontvangt u later een uitnodiging met programma en aanmeldingsmogelijkheid. 

Meer informatie vindt u op de website van De Diamant van Midden Nederland

Terug naar overzicht